Kupnja nekretnine - za kupce


Posredovanje u kupnji nekretnine za nas predstavlja veliko zadovoljstvo i izazov. Naš je posao da pronađemo nekretninu u skladu s Vašim željama i potrebama i da Vas upozorimo na eventualne nedostatke.
Nakon što agencija "Istra-nekretnine" sasluša Vaše želje i potrebe, agencija će krenuti u pronalaženje idealne nekretnine za Vas. Za Vas kao kupca ćemo prema Vašim potrebama istražiti veliku ponudu, poslati ponudu putem mail-a, voditi u razgledavanje izabranih nekretnina, provjeriti dokumentaciju željene nekretnine i upoznati Vas sa zakonskim obvezama koje imate kao kupac i pravno Vas slijediti u cjelokupnom procesu kupnje.
Kupnja nekretnine je složen proces koji će našim posredovanjem biti mnogo lakši nego što se čini na prvi pogled.
Kada se pronađe idealna nekretnina, agencija pruža profesionalnu pomoć kod pregovaranja i dogovaranja o cijeni i najboljim uvjetima kupnje.
Agencija pruža pravnu pomoć preko odvjetnika agencije kod izrade predugovora, ugovora, punomoći, anexa, Zapisnika o primopredaji.
Agencija kupca prati i kod prijenosa pretplatničkog ugovora za: struju, vodu, komunalne naknade, odvoza smeća i vodnog doprinosa.
Agencija će Vas savjetovati u svezi s iznajmljivanjem i održavanjem nekretnine.
Agencija će Vas savjetovati u svezi s gradnjom ili rekonstrukcijom nekretnine.